• Luaj
  • Title : Book of Dead
  Luaj Tani
 • Luaj
  • Title : Finn dhe Spin Swirly ™
  Luaj Tani
 • Luaj
  • Title : Wish Cleo-së
  Luaj Tani
 • Luaj
  • Title : Twin Spin Deluxe
  Luaj Tani
 • Luaj
  • Title : Dragon fiton
  Luaj Tani
 • Luaj
  • Title : Samurai Split
  Luaj Tani
 • Luaj
  • Title : Wolf këlysh
  Luaj Tani
 • Luaj
  • Title : burim fitimi
  Luaj Tani
 • Luaj
  • Title : Snowflakes
  Luaj Tani
 • Luaj
  • Title : Fantom i Operas
  Luaj Tani
 • Luaj
  • Title : Fox fiton
  • Software : NextGen
  • Reels : 5
  • Paylines : 25
  • RTP% : 95.5%
  Luaj Tani
 • Luaj
  • Title : Rainbow Riches Slot
  Luaj Tani
 • Luaj
  • Title : Roulette Club
  Luaj Tani
 • Luaj
  • Title : Quest Gonzo-së
  • Software : NetEnt
  • Reels : 5
  • Paylines : 20
  • RTP% : 96%
  Luaj Tani
 • Luaj
  • Title : Starburst
  • Software : NetEnt
  • Reels : 5
  • Paylines : 10
  • RTP% : 96.10%
  Luaj Tani
 • Luaj
  • Title : Botërore Jurassic
  Luaj Tani
 • Luaj
  • Title : Loja e froneve
  • Software : Microgaming
  • Reels : 5
  • Paylines : 243
  • RTP% : 95%
  Luaj Tani
 • Luaj
  • Title : Panda Pow
  Luaj Tani
 • Luaj
  • Title : përhap
  Luaj Tani
 • Luaj
  • Title : Thunderstruck II
  • Software : Microgaming
  • Reels : 5
  • Paylines : 243
  • RTP% : 97%
  Luaj Tani
  Join Këtu