Babagan Kita

Didirikan ing 2016, ExpressCasino.com didegake kanggo menehi hiburan sing berkualitas kanggo wong sing seneng main judi, kanthi menehi kesempatan supaya bisa entuk pengalaman game online sing aman, nyenengake, adil, diatur lan aman lan nyenengake.

ExpressCasino.com's is operated by ProgressPlay Limited of Soho Office, 3A, Punchbowl Centre, Elia Zammit Street, St. Julians, STJ3154, Malta. ProgressPlay is a limited liability company registered in Malta (C58305), that wis dilisensi lan diatur dening Otoritas Gaming Malta lan makarya ing Nomer Lisensi MGA / B2C / 231/2012 diterbitake tanggal 16 April 2013; ProgressPlay Limited is licensed and regulated in Great Britain by the Gambling Commission under account number 39335. Gambling can be addictive. Play responsibly.

Game tanggung jawab

Gambling minangka cara sing nyenengake kanggo istirahat saka kasunyatan, santai lan seneng-seneng. Kaya sing dikarepake para pemain supaya entuk hadiah gedhe lan cita-citane kayektenan, kita luwih penting banget supaya game sing tanggung jawab. Kanggo promosi, kita menehi alat online kanggo para anggota kanggo ngontrol jumlah dhuwit sing digunakake kanggo main. Kita uga tegas ngetrapake game pencegahan dening sing umur 18 taun, sing ilegal ing kabeh yuridiksi.

Keamanan lan Privasi

ExpressCasino.com nggunakake teknologi enkripsi lan firewall 128-bit Secure Socket Layer (SSL) paling anyar lan priksa manawa data sensitif ditransfer kanthi aman liwat internet menyang server sing dilindhungi. Pemrosesan kertu kredit / debit online ditangani dening sawetara perusahaan terkenal ing dunya sing duwe spesialisasi transaksi online aman lan perlindungan scam. ExpressCasino.com uga nawakake macem-macem layanan e-wallet kanggo para anggota. Klik kene kanggo informasi luwih lengkap babagan cara pembayaran sing kasedhiya.

Dhukungan pelanggan

Tujuane kanggo nggayuh kepuasan anggota paling dhuwur kanthi menehi layanan profesional lan apik banget. Kita duwe tim dhukungan sing berpengetahuan lan berpengalaman sing kasedhiya 24/7 kanggo ngatasi pitakon utawa prihatin sampeyan. Tulung aja ragu-ragu hubungi kita kapan wae liwat formulir kontak, email utawa obrolan langsung ...





Êngg