Salaku judul game nunjukkeun, bebek Scruffy ieu hiji gaya kartun slot kaulinan dumasar kana kulawarga ducks resembling Donald karakter bebek. ieu bonus liang bébas online Kaulinan boga lima reels jeung dua puluh lima paylines dibereskeun. backdrop mangrupa situ bulao beresih ku bangkong dina Pad bakung jeung hiji nyiruan animasi nu Pops unggal ayeuna lajeng. musik mangrupa genre jazz kandel dina gaya kartun nu ngajaga anjeun dina belah groovy. Aya sora béda pikeun unggul kombinasi teuing. The reels katembong warni kalayan karakter kartun lucu. Anjeun tiasa nempatkeun bets Anjeun milih jumlah antara £ 0,25 na £ 250 anu minimum jeung maksimum mungguh.

Ngeunaan pamekar ti bebek Scruffy

ieu entertaining bonus liang bébas online Kaulinan ieu dikembangkeun ku NetEnt, pamingpin dunya dina leyuran kaulinan kasino online. Aranjeunna mibanda leuwih saratus judul tina liang na kaulinan séjén ti sagala rupa kategori béda. Kalolobaan kaulinan maranéhanana anu diwangun pikeun dicoo dina rupa alat kaasup komputer tur héndsét.

Ngeunaan game

ieu bonus liang bébas online Kaulinan boga sababaraha lambang yén kasampak bener lucu mun cocog téma. Aranjeunna nawiskeun animasi impressive kana unggul kombinasi hiji mangsa spins. Aya opat simbul bebek nu Sigana mah milik kulawarga sami. Aranjeunna kasampak kawas ramana, indung, putra rumaja sarta balita a. The bebek bapana bayaran nu stake pangluhurna 400 koin nalika lima lambang na darat on payline a. Lambang low Mayar nu ti maén kartu A ka K. Aranjeunna némbongan jero cangkang endog rusak tur sampurna balik kalawan téma. Aya dua simbol bonus na aranjeunna anu ducklings awon na bébas spins simbol.

Ngembangna Bonus Wild: The duckling awon teh simbol liar ieu bonus liang bébas online kaulinan. Ieu expands nutupan sakabéh reel nalika kombinasi unggul lumangsung. Langkung landings simbol liar nyumbang kana ngéléhkeun badag sarta mega mana anjeun bisa meunang leuwih 5000 kali stake nu.

Bonus Spins Free: Aya lima fitur béda nu bisa meunang ti. Ieu dipicu lamun tilu atawa leuwih bébas spins simbol kaciri. Anjeun tiasa meunang wae salah sahiji handap.

  • 6 spins bébas dua tina sagala fitur di handap.
  • 8 spins bébas kalawan penampilan liar acak.
  • 10 spins bébas kalawan liar kolosal anu nyertakeun tilu reels pinuh.
  • 12 spins kalawan ngaleupaskeun simbol nu ngaluarkeun leuwih hargana handap.
  • 15 spins kalawan 3x multiplier on sakabeh kombinasi unggul.

singgetan

Jeung sagala rupa fitur bonus na warni lambang kartun animasi, ieu bonus liang bébas online teh penghibur pangalusna. Anjeun tiasa sacara gampil meunang beban tina ganjaran kalawan ngan hiji tuah saeutik di sisi Anjeun.