• Игра
  • Наслов: фок Победе
  • Софтвер : Следећа генерација
  • колута: 5
  • Паилинес: 25
  • РТП%: 95.5%
  Играј
 • Игра
  • Наслов: Раинбов богатство слот
  Играј
 • Игра
  • Наслов: Гонзо Куест
  • Софтвер : НетЕнт
  • колута: 5
  • Паилинес: 20
  • РТП%: 96%
  Играј
 • Игра
  • Наслов: старбурст
  • Софтвер : НетЕнт
  • колута: 5
  • Паилинес: 10
  • РТП%: 96.10%
  Играј
 • Игра
  • Наслов: панда Пов:
  Играј
 • Игра
  • Наслов: тед
  Играј
 • Игра
  • Наслов: Бирдз
  Играј
 • Игра
  • Наслов: Бар Црна Овца
  • Софтвер : Микрогејминг
  • колута: 5
  • Паилинес: 15
  • РТП%: 95.03%
  Играј
 • Игра
  • Наслов: Koi Princess
  • Софтвер : НетЕнт
  • колута: 5
  • Паилинес: 20
  • РТП%: 96.20%
  Играј
 • Игра
  • Наслов: Јунгле Дух Цалл оф тхе Вилд
  Играј
 • Игра
  • Наслов: воће Експлозија
  Играј
 • Игра
  • Наслов: неон Џунгла
  Играј
 • Игра
  • Наслов: Погон
  Играј
 • Игра
  • Наслов: Chili Gold 2 – Stellar Jackpots
  Играј
 • Игра
  • Наслов: Јунгле Јим
  Играј
 • Игра
  • Наслов: Валхала
  Играј
 • Игра
  • Наслов: сцруффи Патка
  Играј
 • Игра
  • Наслов: Турнинг тотеми
  Играј
 • Игра
  • Наслов: Спината Гранде
  • Софтвер : НетЕнт
  • колута: 5
  • Паилинес: 40
  • РТП%: 96.8%
  Играј
 • Игра
  • Наслов: Танлонг
  Играј
  Јоин Хере