• Luaj
  • Titulli: Libri i të Vdekurve
  Luaj Tani
 • Luaj
  • Titulli: Finn and the Swirly Spin™
  Luaj Tani
 • Luaj
  • Titulli: Cleo’s Wish
  Luaj Tani
 • Luaj
  • Titulli: Dragon wins
  Luaj Tani
 • Luaj
  • Titulli: Split Samurai
  Luaj Tani
 • Luaj
  • Titulli: Këlysh ujku
  Luaj Tani
 • Luaj
  • Titulli: Bonanza
  Luaj Tani
 • Luaj
  • Titulli: Snowflakes
  Luaj Tani
 • Luaj
  • Titulli: Fantazma e Operës
  Luaj Tani
 • Luaj
  • Titulli: Foxin Fiton
  • Softuer: NextGen
  • Rrotullon: 5
  • Paylines: 25
  • RTP%: 95.5%
  Luaj Tani
 • Luaj
  • Titulli: Slot pasuritë e ylberit
  Luaj Tani
 • Luaj
  • Titulli: Ruletë e Klubit
  Luaj Tani
 • Luaj
  • Titulli: Kërkimi i Gonzo-së
  • Softuer: NetEnt
  • Rrotullon: 5
  • Paylines: 20
  • RTP%: 96%
  Luaj Tani
 • Luaj
  • Titulli: Starburst
  • Softuer: NetEnt
  • Rrotullon: 5
  • Paylines: 10
  • RTP%: 96.10%
  Luaj Tani
 • Luaj
  • Titulli: Bota Jurasike
  Luaj Tani
 • Luaj
  • Titulli: Loja e froneve
  • Softuer: Microgaming
  • Rrotullon: 5
  • Paylines: 243
  • RTP%: 95%
  Luaj Tani
 • Luaj
  • Titulli: Panda Pow
  Luaj Tani
 • Luaj
  • Titulli: përhap
  Luaj Tani
 • Luaj
  • Titulli: Thunderstruck II
  • Softuer: Microgaming
  • Rrotullon: 5
  • Paylines: 243
  • RTP%: 97%
  Luaj Tani
 • Luaj
  • Titulli: Legjendat e përrallave: Hansel dhe Gretel
  Luaj Tani
  Bashkohu këtu