Minangka judhul game tabet, Duck scruffy wis gaya kartun slot game adhedhasar kulawarga Ducks resembling Donald karakter bebek. iki bonus slot free online game wis limang reels lan salawe paylines tetep. sokongan punika blue resik karo ta ing pad Lily lan tawon animasi sing njedhul saben saiki banjur. music punika genre jazz nglukis ing kartun gaya sing tansah ing gerakane groovy. Ana beda swara kanggo menang kombinasi banget. Reels katon banget warni karo karakter kartun lucu. Sampeyan bisa nyelehake Bets milih jumlah antarane £ 0.25 lan £ 250 sing minimum lan maksimum mungguh.

About developer Duck scruffy

iki nglipur bonus slot free online game iki dikembangaké dening NetEnt, pimpinan donya ing solusi game casino online. Padha duwe liwat atus gelar saka slot lan game saka macem-macem macem-macem kategori. Paling sing game sing dibangun kanggo diputer ing macem-macem piranti kalebu komputer lan Mobil.

About game

iki bonus slot free online game wis sawetara aksara sing katon nemen lucu cocog tema. Padha kurban animasi nyengsemaken marang menang kombinasi sak giliran. Ana papat simbol bebek sing katon kaya kagungane kanggo kulawarga padha. Padha katon kaya rama, ibu, anak cilek lan Toddler. Bebek rama kebayar saham paling saka 400 dhuwit recehan nalika limang simbol kang nampa ing payline a. Simbul kurang mbayar saka main kertu A kanggo K. Padha katon nang endhog meriam Broken lan becik pindhah karo tema. Ana loro simbol bonus lan padha sing ducklings nyenengake lan free giliran simbol.

Ngembangaken Bonus Wild: The pacarku ora nyenengake iku simbol alam bébas saka iki bonus slot free online game. Iku ngembang kanggo nutupi kabeh rol nalika kombinasi menang ana. More landings simbol alam bébas kontribusi kanggo menang amba lan mega ngendi sampeyan bisa menang liwat 5000 kaping saham.

Bonus giliran Free: Ana limang fitur beda sing bisa menang saka. Iki micu nalika telu utawa luwih free giliran simbol katon. Sampeyan bisa menang salah siji saka ing ngisor iki.

  • 6 giliran free karo loro fitur ngisor.
  • 8 giliran free karo katon alam bébas acak.
  • 10 giliran free karo alam bébas kolosal sing isine telung reels lengkap.
  • 12 giliran karo aman simbol sing mbusak gedhe-gedhe rego murah.
  • 15 giliran karo 3x multiplier ing kabeh kombinasi menang.

ringkesan

Karo macem-macem fitur bonus lan warni simbol kartun animasi, iki bonus slot free online punika panglipur paling. Sampeyan bisa gampang menang kathah ganjaran karo mung luck sethitik ing sisih.