Ana akeh game slot apik adhedhasar warna tema nanging banget sawetara sing adhedhasar alas lan Theater ing wengi iku salah siji game kuwi. iki slot mobile game wis diputer nggunakake limang reels lan sepuluh paylines sing tetep. Kene sampeyan bisa nang antarane minimal £ 0.25 lan maksimum £ 250 saben muter. slot disetel ing sokongan saka alas real karo kembang warni, wit ageng, stream banyu panah mili antarane wong-wong mau lan kunang-kunang nggumunke sing cemlorot padhang ing peteng tengah wengi. Ana musik latar mburi gak oleh pisan saka Beat alas sing saya tansah muter bebarengan karo game.

About developer Theater ing wengi

iki apik tenan slot mobile game iki dikembangaké dening ora ana liyane saka (Nyx) Next Gen sing misuwur kanggo nggawe slot kanthi grafik nggumunke kuwi sing bisa muter ing telpon seluler, piranti desktop lan tablet.

About game

Iki ayu apik slot mobile game diputer karo telung simbol mbayar ndhuwur manuk karo cemlorot watara, kembang pink lan kupu warni mencorong. Manuk njupuk posisi top nalika nerangake mbayar paling karo 400 kaping saham ing limang simbol menang tengen ing baris tengah. Ana papat simbol Nilai ngisor sing katon kaya mutiara larang regane nanging ing manéka saka klub, diamond, jantung lan spade saka playing cards. Simbol-simbol iki katon luwih seneng lan katon atraktif banget ing reels. Ana siji simbol bonus khusus ing game iki lan sing pigura emas karo ornamen ing.

  • bonus Wild: Pigura Golden karo ornamen punika simbol alam bébas saka iki slot mobile lan katon mung ing reels telung, loro lan siji sak game basa nanging ngluwihi malah kanggo reels siji lan lima sak giliran free. Wild kene substitutes kanggo kabeh simbol saka game lan wiwit ana simbol bonus liyane, ana sing istiméwa.
  • Firefly Free giliran: Fitur iki micu nalika telung alam bébas katon sak muter lan nawakake enem giliran free. Sak giliran rol free, telung dadi dibandhingke alam bébas lan tetep mangkana nganti pungkasan kabeh game free sing ndadekake ageng menang sing. Re-njalari saka giliran free ora kelakon ing game iki.

ringkesan

Kanthi visuals gaib lan simbol apik, iki slot mobile game nawakake totoan ageng menang sak game free amarga akèh fitur alam bébas njaluk micu ing wektu sing. Iki salah siji saka game paling populer akhir-akhir iki lan soko sing ngirim ora kantun.