Game tanggung jawab

ExpressCasino.com darmabakti kanggo game sing tanggung jawab lan ngrusak gambling dening bocah cilik, lan sing ora bisa dibela.
ExpressCasino.com darmabakti kanggo nawakake para pemain ing lingkungan game sing nyenengake nalika njejegake panyiapan online game sing tanggung jawab.
Ing kene, sampeyan bakal nemokake informasi babagan cara nyegah kecanduan karo gambling, watesan dhewe lan alat eksklusif dhewe sing kasedhiya ing game kita.
Sampeyan uga bakal bisa nemokake informasi kontak kanggo sawetara organisasi pitulung lan nasional gambling lan lokal kanggo nyegah akses menyang situs judi saka komputer.
Yen sampeyan rumangsa prihatin babagan kabiasaan dolanan ing ExpressCasino.com utawa percaya yen wektu kanggo ngaso, kita ngajak sampeyan ngubungi pelangganupport@instantgamesupport.com kanggo nerbitake wektu pengecualian diri kanggo jangka pendek utawa jangka panjang.

Nolak saka kecanduan menyang Gambling

Kita ngajak sampeyan elinga manawa game sing ditawakake ing ExpressCasino.com iku minangka wujud hiburan online mung. Sayange, sawetara pemain bisa uga duwe kecanduan ing jinis game lan ana kemungkinan kerugian sing signifikan bisa diklumpukake sajrone wektu.

Disaranake sampeyan kudu eling kasunyatan kasebut:

  • Melu game online kita mung kanggo hiburan. Game kasebut kudu dirasakake minangka cara supaya cepet utawa utang utang sing wis diakoni.
  • Game online adhedhasar kasempatan; ora ana strategi utawa cara sing dijamin sing bakal janji sampeyan menang ing situs iki.
  • Aja luwih seneng yen sampeyan kepenak kelangan.
  • Aja yakin manawa sampeyan pengin partisipasi ing online gambling lan pilihan kasebut dadi duweke dhewe, lan sampeyan ora ditekan kanggo dolanan dening kanca-kanca.
  • Nolak kanggo nyoba 'ngoyak' kerugian sampeyan. Sampeyan bisa uga bakal kelangan dana tambahan, kanthi nandur dhuwit luwih akeh kanthi pangarep-arep supaya bisa ngasilake rugi saka sadurunge.
  • Nglacak pinten sing digunakake nalika sampeyan main online. Priksa riwayat game kanthi rutin.
  • Netepake dhisik suwene sampeyan pengin mbuwang ing kasino online. Setuju karo watesan praktis lan kelet.
  • Yen game online sampeyan kudu urip lan kapabilitas pribadi kanggo wong liya, sampeyan bisa uga duwe masalah karo gambling. Ngrungokake kegiatan gambling langsung lan pikirake babagan solusi.
  • Sinau aturan saben game sadurunge muter.

Watesan

ExpressCasino.com ngidini sampeyan milih jumlah watesan saben minggu, mingguan lan saben wulan nalika registrasi. Jumlah kasebut kalebu celengan, wagers lan rugi sing pengin sampeyan aken. Pangowahan sing pengin sampeyan watesan mengko bakal dadi efektif 7 dina sawise sampeyan njaluk. Kajaba iku, sampeyan uga bisa nyetel watesan wektu suwene sampeyan muter. Kanggo ngganti watesan, sampeyan bisa pindhah menyang "Akun".

Wektu metu

Sawijining wektu minangka fitur sing bisa digunakake yen sampeyan pengin terus muter, nanging ngatur kanthi mbusak dhewe ing wektu sing cendhak. Sajrone wektu, sampeyan bisa ngalangi supaya ora muter kanthi jumlah wektu. 

Sampeyan bisa ngeset wektu entek ing setelan Tugas Jawaban, nganti 42 dina. Utawa sampeyan bisa ngirim panjaluk menyang Dhukungan Pelanggan liwat e-mail (pelangganupport@instantgamesupport.com).

Kasedhiya dhewe

You may exclude Yourself from the use of the Services for any definite or indefinite time (or, if Your Account is regulated by the Company's Gambling Commission online gambling licence - for a minimum period of between six months to 12 months (extendable by You for one or more periods of at least six months each)) via the responsible gaming section in the client interface or by contacting our customer support via (pelangganupport@instantgamesupport.com), sesuai karo Keputusan sampeyan diwenehake menyang Perusahaan. Sadurunge konfirmasi panjaluk eksklusif dhewe, Sampeyan bakal diwenehake informasi babagan akibat saka pengecualian diri. Yen Sampeyan mutusake supaya ora dikecualekake, Kita ngajak sampeyan nimbang nglanjutake dhewe menyang operator judi liyane sing saiki digunakake dening Sampeyan. Sembarang taruhan sing ora ditemtokake ing wektu Pengecualian dhewe bakal ditetepake kanthi cara sing normal, miturut timescales normal lan, yen sabanjure ditrapake, winnings sing dibayar kanggo Sampeyan. Sembarang blok akun Pengecualian dhewe ora bisa dibukak sajrone wektu pengecualian dhewe sing wis sarujuk

Gamstop

If you are considering self-exclusion, you may wish to register with GAMSTOP. GAMSTOP is a free service that enables you to self-exclude from all online gambling companies licensed in Great Britain. To find out more and to sign up with GAMSTOP please visit www.gamstop.co.uk .

Kasunyatan Kasunyatan

You may set up a reality check timeframe through the responsible gaming screen. Once set, the time that has passed since You started to play the Games within the same session will appear on the screen (the "Timecount"). Once the Timecount will reach the reality check timeframe You have set, You will be prevented from continuing playing the Games during the same session until You acknowledge You wish to continue playing the Games. If You acknowledge You wish to continue playing the Games, Timecount until the next reality check will be reset, and the abovementioned process will recommence. Beginning a new session will cause the Timecount to reset as well. At any point in time, You may change and/or cancel the reality check timeframe, and such change or cancellation will enter into force immediately (and in the case of change – will reset the Timecount).

Bantuan Karo Kecanduan Judi

Ing ngisor iki, dhaptar organisasi sing bisa nulungi sampeyan babagan masalah gambling. Sampeyan uga kudu goleki organisasi lokal ing dhaptar wilayah sampeyan utawa liwat dokter kulawarga utawa pusat budaya:

Inggris

GamCare http://www.gamcare.org.uk
Tel: 020 7801 7000
Email: info@gamcare.org.uk
Gamblers Anonymous https://www.gamblersanonymous.org.uk
Layanan Konseling http://www.counselling-directory.org.uk/gambling.html
Gordon House Association https://www.gamblingtherapy.org
https://www.gamblingtherapy.org/support/the-gambling-therapy-app/
Cumbria Alkohol lan Layanan Nasihat Ubat (CADAS) http://cadas.co.uk/
Dewan Wétan Utara babagan Kecanduan (NECA) http://neca.co.uk
Pilihan - Southampton Web: http://www.optionscounselling.co.uk/
RCA Dipercaya Email: http://www.rcatrust.org.uk

Software Filter Internet

Piranti penting kanggo nyegah akses menyang situs game yaiku piranti lunak panyaring internet. Yen sampeyan pengin ngalangi pangguna ing omah sampeyan nggunakake situs game, sampeyan bisa nyoba salah sawijining program ing ngisor iki.

Kita nampilake label PICS lan ICRA ing kaca situs kanggo umum yen situs web kita kalebu online gambling. Filter Internet bisa nggunakake label kasebut lan mblokir pangguna ing komputer supaya ora mlebu situs. Penasihat Konten Internet Microsoft bisa maca label kasebut. Kanggo informasi luwih lengkap, bukaken https://www.fosi.org/icra.

Dolanan bathi

Gambling umur dilarang dilarang. Sampeyan kudu luwih saka wolulas belas (18 taun) utawa umur legal miturut sing ditetepake karo hukum negara sing sampeyan manggon (sing luwih dhuwur).

Kita nindakake mriksa verifikasi umur sing cocog kanggo mesthekake yen kabeh pemain kita duwe umur legal. Yen ngono, kita ora bisa verifikasi umur pamuter, kita bakal njaluk informasi luwih lengkap kanggo ngonfirmasi manawa sampeyan umur tuwa. Akun bisa dilereni nganti bukti umur sing wis diwenehake lan diverifikasi.

Kontrol Parental

Kontrol wong tuwa minangka cara penting kanggo njaga anak kanthi online. Kontrol Parental kasedhiya ing umume piranti sing aktif ing Internet kalebu komputer, smartphone, tablet lan sistem game. Kontrol wong tuwa bisa nyuda resiko anak sampeyan nemoni konten sing ora cocog nalika lagi online:

Net Nanny - nyedhiyakake piranti lunak kontrol konten sing dipasarake marang wong tuwa minangka cara kanggo ngawasi lan ngontrol kegiatan komputer anak. Deleng situs web: www.netnanny.com

Qustodio -  The free version is one of the most comprehensive parental control apps around, enabling you to set rules and time schedules. See website: www.qustodio.com




ÊnggÊngg