Kapal Las Vegas Slot

Rainbow Riches minangka game slot sing nglipur sing didhukung dening Barcrest. Sorotan kasugihan Pelangi Mesin Slot yaiku nawakake telung fitur bonus sing nyenengake sajrone gameplay. Game slot iki nduwe desain visual warna-warni lan padhang kanthi soundtrack sing muji.

Apa sing kudu diwaspadai kanggo Mesin Slot Rainbow Riches?

Mesin Slot kasugihan Pelangi kasedhiya karo 5 rol lan 20 paylines. Slot video iki nduweni tema Irlandia lan mulane, simbol bonus kalebu Leprechaun, pot emas lan sumur sing dikarepake ing sangisore pelangi. Uga duwe simbol koin Emas Liar dene simbol standar kalebu 10, J, Q, K, lan A bebarengan karo Logo Rainbow Riches.

Kajaba iku, taruhan minimal lan maksimum sing bisa diselehake para pemain yaiku £ 0,05 lan £ 400,00. Mesin Slot kasugihan Pelangi nawakake jackpot udakara 500 koin supaya para pemain bisa micu kanthi entuk limang koin Emas liar ing gulungan kasebut.

Fitur Bonus Luar Biasa Mesin Slot kasugihan Pelangi

Bonus Road To Riches

Fitur iki bakal diaktifake kanthi ndharat 3 utawa luwih simbol buyar Leprechaun ing endi wae ing gulungan. Para pemain banjur bakal digawa menyang layar sing nampilake dalan sing kebak multiplier sing terkenal uga roda rejeki.

Pencet 'Spin' kanggo miwiti puteran roda lan bakal tekan nomer antarane 1 lan 6 utawa 'Kumpulake'. Nomer bakal mindhah para pemain kanthi jumlah papan kasebut. Kajaba iku, muter 'ing' Nglumpukake 'bisa mungkasi fitur iki. Mangkono, multiplier nalika para pemain rampung banjur ditrapake kanggo total saham pemain.

Pengarepan Bonus

Fitur iki bakal diaktifake kanthi ndharat 3 utawa luwih Wishing Wells ing layar. Pemain kudu milih 1 sumur sing nyebabake bonus kasebut lan uga bakal ngumumake multiplier sing bakal ditrapake ing total saham pemain.

Pot Emas Bonus

Fitur iki bakal micu kanthi ndharat 3 Panci Emas ing endi wae ing gulungan 2, 3 lan 4. Panci Gangsa, Perak lan Emas banjur muter ing sakubenge layar lan panah bakal tumuju ing 1 wong kasebut nalika pot mandheg muter. Uga, saben pot duwe nilai multiplier sing dikalikan karo saham pamuter.

Pikiran Akhir

Mesin slot Rainbow Riches minangka game slot sing apik tenan. Animasi lan efek swara saka game slot iki apik banget lan apik. Slot kasebut uga duwe fungsi autoplay kaya slot liyane. Iki minangka game sing beda-beda. Mesin Slot kasugihan Pelangi duwe persentase pamuter sing lumayan 95,01%.

Game Paling Anyar